Nyomozószoba

Árak
Időpontfoglalás

Ajándékkártyák

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt szabadulószobák feladatait, krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, izgalmas, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani, nagy csapatok számára. A célotok kettős: kinyitni az összes zárat, mint egy szabadulós játékban és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot, vagy egy rejtélyes esetet. Így dupla szórakozást rejtettünk egyetlen játékba!

Kitelepülési lehetőség: az ország bármely pontjára! Az időpontfoglaló űrlap kitöltését követően tudunk kitelepülési díjat kalkulálni. Esztergomon belülre ingyenes.
Otthon? Szálloda? Munkahely? Iskola? Egyetlen helyiség szükséges, ahol kényelmesen elfér az egész társaság. Ide rendezzük be a játékhelyszínt.

Találjátok meg a kedvetekre valót:
Történetek

Történetek

Hotel Krimi

Rejtélyek Városának legnagyobb szállodájában egy gyilkosság történik, viszont a bűntény helyszínét megbolygatta valaki. Nektek, rendőrségi tanácsadóknak a feladata, hogy kibogozzátok a szálakat, és felgöngyölítsétek az ügyet, amit a hatóságok nem tudtak.
A bizonyítékul szolgáló bőröndök zárait feltörve, egy rég elfeledett gyilkosság dokumentumait találjátok, melynek szálait Nektek kell kibogoznotok!

Létszám: 2-20 főig (nagyobb létszám esetén több csapatot alkotunk)
Játékidő: 2-9 fő esetén 120 perc, 10-20 fővel 69 perc
Nehézség: 5/5 - első sorban nagyobb csapatoknak ajánljuk
Helyszín: Puzzle Rendezvényközpont, Esztergom, Lőrinc utca 6. Térkép
Kitelepülési lehetőség: Van


Kapcsolat

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől-Szombatig: 9:00-19:00
Vasárnap és ünnepnapokon: 10:00-15:00

Írj Viberen: +36-70-67-20-396

info@rejtelyekhaza.hu


Titkos szolgáltatások | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

Minden jog fenntartva. Rejtélyek Háza