Hotel Krimi

Árak
Időpontfoglalás
Ajándékba adom

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt logikai szobáink feladatait, krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, izgalmas, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani, nagy csapatok számára. A célotok kettős: kinyitni az összes zárat, mint egy szabadulós játékban és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot. Így dupla szórakozást rejtettünk egyetlen játékba!

Játékidő: 120 perc / 69 perc - ugyaz a történet több/kevesebb feladattal
Létszám: 6 főtől (nagyobb létszám esetén több csapatot alkotunk)
Nehézség: 10/10 - első sorban nagyobb csapatoknak ajánljuk
Helyszín: Puzzle Rendezvényközpont, Esztergom, Lőrinc utca 6.
Kitelepülés: az ország bármely pontjára! Az időpontfoglaló űrlap kitöltését követően tudunk kitelepülési díjat kalkulálni. Esztergomon belülre ingyenes.
Otthon? Szálloda? Munkahely? Iskola? Egyetlen helyiség szükséges, ahol kényelmesen elfér az egész társaság. Ide rendezzük be a játékhelyszínt.

Találjátok meg a kedvetekre valót:
Történetek

Történetek

A bosszú - további történetek hamarosan

Foglalás
Rejtélyek Városának legnagyobb szállodájában egy gyilkosság történik, viszont a bűntény helyszínét megbolygatta valaki. Nektek, rendőrségi tanácsadóknak a feladata, hogy kibogozzátok a szálakat, és felgöngyölítsétek az ügyet, amit a hatóságok nem tudtak.

A bizonyítékul szolgáló bőröndök zárait feltörve, egy rég elfeledett gyilkosság dokumentumait találjátok, melynek szálait Nektek kell kibogoznotok!

Időpontfoglalás

Az űrlap Chrome böngészőre van optimalizálva. Ha hiba lépne fel, töltsd ki itt

Bármilyen időpont választható. 24 órán belül jelentkezünk, ha csak módosítással tudjuk elvállalni a programot.Kitelepülési díjat 24 órán belül kalkulálunk és emailben elküldjük: útiköltség+ 400Ft×utazási órák. Esztergomon belülre ingyenes.

Kapcsolat

Esztergom

Üzletvezető: Barina Nóra

Írj Viberen: +36-70-77-22-093

esztergom@rejtelyekhaza.hu


Titkos szolgáltatások | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

Minden jog fenntartva. Rejtélyek Háza